За нас
Arcobaleno премиум сладолед и сладоледени тортиАко имате заведение и търсите най-добрия сладолед или се колебаете дали да не инвестирате в машина за сладолед, изберете най-доброто: Arcobaleno - премиум сладолед, приготвен по традиционна италианска рецепта. Ще го разпознаете по плътната му структура и наситен млечен вкус.
Приготвен само от висококачествени съставки, без хидрогенирани мазнини, този сладолед се топи бавно и не е прекалено студен, което го прави подходящ десерт за всички сезони. В България можете да го намерите в най-добрите заведения и ресторанти.  Опаковките на сладолед Arcobaleno и трите вида сладоледени торти са не само удобни за работа и сервиране, но и запазват максимално свежестта и наситения аромат на сладоледа. Съхранявани замразени, продуктите имате дълъг срок на годност, което ги превръща в десерт без брак.

Селекцията от вкусове сладолед Arcobaleno и сладоледени торти е специално подбрана измежду десетки други. Погрижили сме се да предложим всички обичани вкусове, в най-добрия им вариант: млечна сметана, бурбонска ванилия; шоколадът като най-обичан, присъства в цели 3 вкуса: чист, двоен и течен; плодовите ни варианти са както по-сладки и любими на децата (ягода, боровинка, пъпеш), така и по-изтънчени, предпочитани от по-зряла публика (Манго с Маракуя, Вишна с целувки). Вкусовете Бейлис със стафиди и Мента страчатела, пък са често предпочитан завършек на една вечеря, вместо диджестив.  Само с три топки сладолед Arcobaleno можете да направите вкусна и атрактивна мелба без никакви други добавки.
Добре развитата ни дистрибуторска мрежа, позволява доставка в почти цялата страна. За какво ви е тогава машина за сладолед! Обадете ни се днес, за да поръчате от цялото разнообразие от вкусове сладолед: 0700 20 607.